În anul 1832 chimistul William Winsor și artistul Henry Newton au îmbinat știința și creativitatea oferind culori superioare calitativ.

Winsor & Newton au punctat strict spre ceea ce era imperios necesar, și anume o sursă de încredere de culori și pensule. Au început de la culori pe bază de apă moderne, ajungând la inovații precum albul de China, prima astfel de culoare opacă durabilă.

La sfârșitul anilor 1800, după câștigarea unor premii și diferite întâlniri regale, W & N au început dezvoltarea la nivel mondial.

Începutul secolului 20 a reprezentat extinderea fabricilor W & N, reușind astfel să reziste pe piață și în timpul războaielor. Cu toate acestea, la baza întregii afaceri au rămas caracteristicile originale create de William și Henry.

Dedicarea celor 2 fondatori pentru calitate și inovație au contribuit la moștenirea W & N de astăzi. Totuși, odată cu descoperirea noilor tehnologii, compania a ținut pasul.

Oferta de produse aduce artiștilor noi căi pentru exprimarea creativității în fața oamenilor de pretutindeni.

Winsor & Newton urmărește ideile și tehnologiile moderne. Timpul este devotat pentru a creea cele mai rafinate materiale artistice pentru cei mai buni artiști din lume.

Winsor & Newton

Showing all 4 products

Sort by