Creioane grafit și mecanice cu mine pentru toate dimensiunile. Ascuțitori și radiere simple sau cu diferite modele. Dispunem de tot echipamentul de care are nevoie un elev sau un student. Aici găsiți produse potrivite pentru oricine, indiferent de gusturi sau posibilități financiare. Gama noastră de creioane mecanice și grafit se adresează tuturor părinților și copiilor care doresc să își achiziționeze necesarul la o calitate ridicată raportată la prețul de vânzare. Modele variază de la cele mai simple, într-o singură culoare cu forme geometrice banale, până la modele complexe, vesele, care atrag atenția.

Avem creioane grafit cu mină moale sau tare, de la 6H până la 8B. Creioanele între HB și 2B sunt cele mai recomandate pentru scris, restul fiind ușor destinate amatorilor sau profesioniștilor. Pentru o culoare mai închisă și scriere fină, este sugerat creionul 2B sau mai tare, spre 8B. Creioanele H au mină rigidă, fiind utilizate în special pentru linii mai slab vizibile.

Creioanele mecanice vin în 4 mărimi în funcție de utilitate. Pentru școlari se recomandă cele de 0,5mm și 0,7mm fiind mai rezistente decât cele de 0,35. Minele de 1mm sunt sugerate amatorilor sau artiștilor. De asemenea, dispunem de o gamă variată de mine de la diferiți producători și pe diferite grosimi, asemenea creioanelor grafit.

Creioane Categories

Creioane

Showing 1–20 products from 377 products

Sort by