, , ,

D-Toys – Animal Globe Wizz 73426


D-Toys – Animal Globe Wizz 73426 este o noua editie speciala dedicata numai lumii uimitoare a animalelor. Cu noul joc Animal Globe Whizz poti naviga in jurul lumii sa descoperi cele mai interesante locuri de pe globul pamantesc si vietuitorii acestora!

59,50 lei

D-Toys – Animal Globe Wizz 73426 este o noua editie speciala dedicata numai lumii uimitoare a animalelor. Cu noul joc Animal Globe Whizz poti naviga in jurul lumii sa descoperi cele mai interesante locuri de pe globul pamantesc si vietuitorii acestora! Stiai ca exista o specie de pinguini tropicali? Stii care animal nu-si are locul in lista: jder, nurca, veverita, nevastuica, viezure, dihor, vidra? Poti spune 6 specii de pasari din Delta Dunarii?

Cele 128 carti de joc Animal Globe Whizz contin peste 330 de intrebari tip quiz alese cu grija si pricepere, alaturi de raspunsuri si explicatii. Mai mult, intrebarile sunt grupate in 6 tipuri de provocari diferite: adevarat sau fals?, alege raspunsul corect din 3 variante, completeaza raspunsul dat partial, raspunde, activitati supriza si cate stii? Cele mai multe activitati Animal Globe Whizz nu sunt usoare si prezinta o provocare chiar si pentru adulti. Am ales un grad mai ridicat de dificultate pentru ca prin joaca putem invata cel mai mult si astfel jocul ramane captivant chiar si dupa o utilizare indelungata.

Harta a lumii Animal Globe Whizz este harta celebrului joc de carti Animale din Continente si multe intrebari se refera la animalele cunoscute din Animale din Continente.

D-Toys – Animal Globe Wizz 73426 conține 1 glob pamantesc, 1 tabla de joc, 128 de carti de joc cu peste 330 de intrebari despre animale, 1 harta a lumii, 6 exploratori, 1 zar.

Vârsta minimă recomandata 10+.

Produsul beneficiază de garanție în cazul constatării unor defecte din fabricație sau apărute pe parcursul transportului. Acest produs poate fi returnat în termen de 14 zile în condițiile precizate în cadrul politicii de retur.

Brand

D-Toys

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “D-Toys – Animal Globe Wizz 73426”

There are no reviews yet.