Despre noi

SC Multimasimex SRL

Infiintat in anul 1996 de doi frati, intr-un sediu de marimea unei garsionere. De atunci, pe langa marirea spatiului, si-a marit si familia.
De la angajati la clienti fideli, fiecare isi aduce contribuinta la dezvoltarea sa. Scopul acestui site este de a-l aduce mai aproape de voi, nemaifiind necesara deplasarea pana la si de la magazinul propriu-zis.
Preturile sunt aceleasi cu care sunteti obisnuiti, iar, pe langa relatia client-angajat pe care o intarim, suntem pregatiti sa facem totul si mai usor pentru voi.
Pentru orice intrebare va rog sa ne contactati prin intermediul datelor din pagina de contact sau Facebook. Cumparaturi placute! 🙂


9 Comments

 1. Buna ziua , as dori tus de imprimanta Canon CL-546 color si PG-545 black . Multumesc .

  1. Buna ziua

   doriti cartus sau doar cerneala pentru refil?

 2. Bună ziua, as avea nevoie sa îmi încărcați cartușul de la imprimanta. Mulțumesc

  1. Buna ziua, pentru incarcari de cartuse va trebui sa mai asteptati pana dupa data de 15 mai, cand ar fi posibila redeschiderea magazinului

 3. Bună ziua!
  De vreo 3 zile incerc să plasez o comandă şi nu reuşesc , îmi tot dispar produse din coş !
  Pun în coş un produs când mă uit în coş au dispărut alte 3 şi tot aşa.Îmi puteți spune care este motivul, deja m-am plictisit să o iau de fiecare dată de la capăt.
  Menționez că aveam vreo 30 de produse în coş şi să o iau de fiecare dată de la început e frustrant. Mulțumesc.

  1. Buna seara,
   sunteti prima persoana care ne comunica asa ceva. Sincer avem comenzi cu multe produse fara ca sa ne fie sesizata o astfel de problema. Primul lucru care vrem sa il stim este daca aveti creat cont? sau achizitia se face prin cont de vizitator?

 4. da am cont.

  1. Buna seara, v-am trimis un email pe adresa constantinescu_andreeae@yahoo.com

 5. Mulțumesc pentru promptitudinea cu care ați răspuns nelămuririi mele.Acum că am aflat motivul “disparitiei” produselor din cos , mă întorc să finalizez comanda. :)))

Lasă un răspuns