,

Omnibooks – Carte de colorat animale


Omnibooks – Carte de colorat animale. Cele 8 pagini ilustreză imagini din natură cu modele conturate special pentru a fi desenate. Este ideală pentru ca cel mic să învețe animalele sălbatice și de fermă într-un mod interactiv plăcut. Fiecare pagină are explicații legate de animalele reprezentate și curiozități. În mijloc se regăsesc 2 file de abțibilduri, 8 dintre ele se potrivesc ghicitorii de pe ultima pagină. De asemenea, are și un poster format A3 specific animalelor prezentate.

6,83 lei

Golește

Omnibooks – Carte de colorat animale. Cele 8 pagini ilustreză imagini din natură cu modele conturate special pentru a fi desenate. Este ideală pentru ca cel mic să învețe animalele sălbatice și de fermă într-un mod interactiv plăcut. Fiecare pagină are explicații legate de animalele reprezentate și curiozități. În mijloc se regăsesc 2 file de abțibilduri, 8 dintre ele se potrivesc ghicitorii de pe ultima pagină. De asemenea, are și un poster format A3 specific animalelor prezentate. Versurile sunt realizate de Rodica Lambrache și tehnoredactarea de Manar Chickh-Al-Sagha.

Produsul beneficiază de garanție în cazul constatării unor defecte din fabricație sau apărute pe parcursul transportului.
Acest produs poate fi returnat în termen de 14 zile în condițiile precizate în cadrul politicii de retur.

Brand

Omnibooks Unlimited

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Omnibooks – Carte de colorat animale”

There are no reviews yet.