, ,

PARKER Set Urban Stilou+Pix

Availability:

1 în stoc


PARKER Set Urban Stilou+Pix datorită designului unic plin de dinamism si fluenta, stilului nonconformist caracteristic generatiei tinere, iar finisajele ultra moderne completeaza fara echivoc forma sa indrazneata, conturata de linii curbate, extravagante, avangardiste si reprezinta o declaratie clara de originalitate, astfel că acest set poate reprezenta un cadou foarte apreciat.

239,79 lei297,50 lei

Golește

PARKER Set Urban Stilou+Pix conține:

  • 1 buc PARKER Stilou Urban cu caracteristicile: penita din otel inoxidabil placata cu crom, avand in varf pastila de iridiu. Stiloul functioneaza atat cu cartuse, cat si cu convertor. Corpul superior și capacul sunt produse alama lacuit cu multiple straturi de lac. Capacul se inchide prin apasare, clip din otel inoxidabil placat cu crom sau aur 23k. Grip din alama cromata acoperit cu multiple straturi de rasina acrilica, accesoriile sunt din din alama placate cu crom titanium sau sau aur 23k. Clip din otel inoxidabil placat cu crom titanium.
  • 1 buc PARKER Pix Urban cu caracteristicile: Corp din alama lacuit cu multiple straturi de lac, mecanism twist (prin rasucire), Grip din alama placat cu crom sau aur 23k prin tehnologie PVD (Physical Vapor Deposition Systems). Accesorii din alama placate cu crom sau aur. Clip din otel inoxidabil placat cu crom sau aur 23k, mina pix Parker montată.
  • 1 buc Cutie originala care conține 1 buc cartus cerneala Parker, instrucțiuni de folosire și certificat de garanție.

PARKER Set Urban Stilou+Pix este garantat timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost.

Produsul beneficiază de garanție în cazul constatării unor defecte din fabricație sau apărute pe parcursul transportului.
Acest produs poate fi returnat în termen de 14 zile în condițiile precizate în cadrul politicii de retur.

SKU: 00013824 Categorii: , , Etichete: , , , ,

Brand

Parker

Culoare

LONDON CAB BLACK CT, SILVER CT, MAGENTA CT, CITY BLUECT, MUTED BLACK GT

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “PARKER Set Urban Stilou+Pix”

There are no reviews yet.