, ,

PARKER set Vector Stilou+Pix

Availability:

1 în stoc


PARKER set Vector Stilou+Pix este preferatul generatiei tinere, gama Vector a reprezentat un adevarat “invatator” al multor generatii in ale scrisului, iar principalele atuuri sunt confortul la scriere pe toata durata folosirii sale, si accesabilitatea datorata unui pret mai mult decat convenabil.

135,66 lei

Golește

PARKER set Vector Stilou+Pix conține:

  • 1 buc Stilou Vector cu caracteristicile: penita din otel inoxidabil placata cu crom, avand in varf pastila de iridiu, stiloul functioneaza atat cu cartuse, cat si cu convertor. Corpul și capacul sunt realizate din ABS (acrylonitrile butadiene styrene) colorat, clip din otel inoxidabil placat cu crom, Grip din otel inoxidabil sablat placat cu crom.
  • 1 buc Pix Vector cu caracteristicile: corp superior din ABS (acrylonitrile butadiene styrene) colorat,corp nferior din otel inoxidabil sablat, placat cu crom, mecanism click (prin apasare), clip din otel inoxidabil placat cu crom, mina pix Parker montată.
  • Cutie ambalaj originala ce conține 1 buc cartus cerneala Parker, garantie internationala si instructiuni de folosire.

PARKER set Vector Stilou+Pix este garantat timp de doi ani de la data cumpararii. Garantia se refera strict la defecte de fabricatie. In acest caz instrumentul de scris este schimbat sau reparat. In cazul deteriorarii de catre proprietar, garantia nu mai este valabila, iar piesele deteriorate se vor inlocui contracost.

Acest produs poate fi returnat în termen de 14 zile în condițiile precizate în cadrul politicii de retur.

SKU: 00018437 Categorii: , , Etichete: , , , ,

Brand

Parker

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “PARKER set Vector Stilou+Pix”

There are no reviews yet.