, , , ,

Pilot – Marker tablă VBoard Master S Ultra Fine


Pilot – Marker tablă VBoard Master S Ultra Fine cu vârf rotund de 0,8 mm la scriere. Este un marker pentru tablă magnetică special datorită proprietății cernelii lichide, fiind reîncărcabil. Sistemul permite scrierea instantă și constantă fără agitare prealabilă sau apăsare. Culorile sunt luminoase și intense. Vârful are dimensiunea de 3,5 mm și face parte din gama BeGreen, fiind realizat în proporție de 80% din plastic reciclat.

6,66 lei

Golește
Pilot Pen

Pilot – Marker tablă VBoard Master S Ultra Fine cu vârf rotund de 0,8 mm la scriere. Este special datorită proprietății cernelii lichide, fiind reîncărcabil. Sistemul permite scrierea instantă și constantă fără agitare prealabilă sau apăsare. Culorile sunt luminoase și intense. Vârful are dimensiunea de 3,5 mm și face parte din gama BeGreen, fiind realizat în proporție de 80% din plastic reciclat.

Produsul beneficiază de garanție în cazul constatării unor defecte din fabricație sau apărute pe parcursul transportului. Acest produs poate fi returnat în termen de 14 zile în condițiile precizate în cadrul politicii de retur.

Brand

Pilot Pen

Pilot Pen

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pilot – Marker tablă VBoard Master S Ultra Fine”

There are no reviews yet.