Rotring – Compas Compact Set 7 piese S0233370

Availability:

Stoc epuizat


Rotring – Compasul Rotring a fost conceput pentru proiectarea desenelor de inalta precizie si calitate.

Centro Universal Set 7 dispune de o aplicabilitate universala datorita insertiei interschimbabile, atat prin atasarea compasului, cat si a bratului de extindere. Usor de ajustat, compasul este foarte util atat elevilor, studentilor cat si arhitectilor.

Cu ajutorul compasului se pot trasa cercuri cu diametrul de pana la 540 mm.

Contine compas cu mecanism de ajustare/blocare prin frictiune (brate nearticulate si bara-extensoare pentru diametrul maxim trasabil la 540 mm), compas-divizor, compas-balustru pentru diametre mici si adaptor pentru stilou Isograph.

90,44 lei

Stoc epuizat

Rotring – Compas Compact Set 7 piese S0233370

Compasul Rotring a fost conceput pentru proiectarea desenelor de inalta precizie si calitate.

Acest compas dispune de o aplicabilitate universala datorita insertiei interschimbabile, atat prin atasarea compasului, cat si a bratului de extindere. Usor de ajustat, compasul este foarte util atat elevilor, studentilor cat si arhitectilor.

Cu ajutorul compasului se pot trasa cercuri cu diametrul de pana la 540 mm.

Contine:

-un compas cu mecanism de ajustare/blocare prin frictiune (brate nearticulate si bara-extensoare pentru diametrul maxim trasabil la 540 mm),

-un compas-divizor, compas-balustru pentru diametre mici si adaptor pentru stilou Isograph.

Produsul beneficiază de garanție în cazul constatării unor defecte din fabricație sau apărute pe parcursul transportului.
Acest produs poate fi returnat în termen de 14 zile în condițiile precizate în cadrul politicii de retur.

SKU: 4006856529630 Categorie: Etichete: , ,

Brand

rOtring

Compania nemțească, inițial intitulată ”Tintenkuli Handels GmbH” produce încă din 1919 instrumente pentru scris și desen tehnic, cu licență de la producătorul japonez Holbein Works. În anul 1928 s-a evidențiat pe piața internațională cu primul pix fără peniță referit ca ”Tiku”. Fiind o inovație în materie de instrumente de scris, Tintenkuli Handels a devenit emblema acestor instrumente. Pentru a păstra eticheta mărcii, la începutul anilor 70 s-a optat redenumirea companiei în ”rOtring”. Traducerea acestui cuvânt este ”inel roșu”, distinctibil în logo-ul companiei. Deși instrumentele Stylograph nu au fost niciodată mai populare decât cele tip fântână, rOtring a lansat pixul Radiograph. Acesta a devenit astfel prototipul intrumentelor tehnice de scris din acea perioadă. Tehnologia virtuală a înlocuit pixurile conduse, simplficând semnificativ desenul tehnic. Instrumentele Radiograph sunt și azi fabricate de rOtring și filiala sa americană, Koh-I-Noor. Apariția design-ului asistat de computer a dus parțial la decesul utilizării instrumentelor de desen tehnic clasice. Pentru a lupta contra acestor efecte, rOtring a început divesificarea ofertei de stilouri, creioane, pix-uri și markere.https://youtu.be/PV4hYFNlVS0

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rotring – Compas Compact Set 7 piese S0233370”

There are no reviews yet.