Rotring Creioane grafit HB Lacuit


Rotring Creioane grafit HB Lacuit, corp din lemn, lacuit, disponibil in 3 culori, cu mina grafit tarie HB de calitate superioara de culoare neagra.

1,55 lei

Golește

Rotring Creioane grafit HB Lacuit

Descriere:

  • Inel logo Rotring de culoare rosie
  • Corp din lemn, disponibil in 3 culori
  • Corp lacuit
  • Mina grafit calitate superioara de culoare neagra
  • Mina de grafit tarie HB
  • Sectiune creion forma hexagonal, diametru 8mm, lungime 178mm

Art. 2090065

Produsul beneficiază de garanție în cazul constatării unor defecte din fabricație sau apărute pe parcursul transportului.
Acest produs poate fi returnat în termen de 14 zile în condițiile precizate în cadrul politicii de retur.

SKU: 3026980900656 Categorie: Etichete: , , ,

Brand

rOtring

Compania nemțească, inițial intitulată ”Tintenkuli Handels GmbH” produce încă din 1919 instrumente pentru scris și desen tehnic, cu licență de la producătorul japonez Holbein Works. În anul 1928 s-a evidențiat pe piața internațională cu primul pix fără peniță referit ca ”Tiku”. Fiind o inovație în materie de instrumente de scris, Tintenkuli Handels a devenit emblema acestor instrumente. Pentru a păstra eticheta mărcii, la începutul anilor 70 s-a optat redenumirea companiei în ”rOtring”. Traducerea acestui cuvânt este ”inel roșu”, distinctibil în logo-ul companiei. Deși instrumentele Stylograph nu au fost niciodată mai populare decât cele tip fântână, rOtring a lansat pixul Radiograph. Acesta a devenit astfel prototipul intrumentelor tehnice de scris din acea perioadă. Tehnologia virtuală a înlocuit pixurile conduse, simplficând semnificativ desenul tehnic. Instrumentele Radiograph sunt și azi fabricate de rOtring și filiala sa americană, Koh-I-Noor. Apariția design-ului asistat de computer a dus parțial la decesul utilizării instrumentelor de desen tehnic clasice. Pentru a lupta contra acestor efecte, rOtring a început divesificarea ofertei de stilouri, creioane, pix-uri și markere.https://youtu.be/PV4hYFNlVS0
Culoare corp

Albastru, Verde, Rosu

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rotring Creioane grafit HB Lacuit”

There are no reviews yet.