Rotring – Set Compas Centro Universal S0214320


Rotring – Set Compas Centro Universal S0214320 cu reglare simplă. în penar propriu, special pentru proiectarea desenelor precise.

44,39 lei

Rotring – Set Compas Centro Universal S0214320 cu reglare simplă în penar propriu, special pentru proiectarea desenelor precise. Diametrul maxim al unui cerc trasat cu acest compas este de 380mm. Corpul este din alamă, cu mecanism de ajustare prin fricțiune, permițând atașarea unei bare extensoare pentru mărirea diametrului la 540mm. Se poate folosi cu adaptor pentru stilou isograph și vine cu un set de rezerva de mine din grafit 2mm și ace.

Rotring – Set Compas Centro Universal este potrivit pentru elevi, studenți sau oricărei persoane care se ocupă cu desenul tehnic.

Setul cuprinde :

    • compas alamă;
    • cutie originală Rotring;
    • Etui rezervă 2 mine cu vârf din oțel

Produsul beneficiază de garanție în cazul constatării unor defecte din fabricație sau apărute pe parcursul transportului.
Acest produs poate fi returnat în termen de 14 zile în condițiile precizate în cadrul politicii de retur.

SKU: 4006856529326 Categorie: Etichete: , , , ,

Brand

rOtring

Compania nemțească, inițial intitulată ”Tintenkuli Handels GmbH” produce încă din 1919 instrumente pentru scris și desen tehnic, cu licență de la producătorul japonez Holbein Works. În anul 1928 s-a evidențiat pe piața internațională cu primul pix fără peniță referit ca ”Tiku”. Fiind o inovație în materie de instrumente de scris, Tintenkuli Handels a devenit emblema acestor instrumente. Pentru a păstra eticheta mărcii, la începutul anilor 70 s-a optat redenumirea companiei în ”rOtring”. Traducerea acestui cuvânt este ”inel roșu”, distinctibil în logo-ul companiei. Deși instrumentele Stylograph nu au fost niciodată mai populare decât cele tip fântână, rOtring a lansat pixul Radiograph. Acesta a devenit astfel prototipul intrumentelor tehnice de scris din acea perioadă. Tehnologia virtuală a înlocuit pixurile conduse, simplficând semnificativ desenul tehnic. Instrumentele Radiograph sunt și azi fabricate de rOtring și filiala sa americană, Koh-I-Noor. Apariția design-ului asistat de computer a dus parțial la decesul utilizării instrumentelor de desen tehnic clasice. Pentru a lupta contra acestor efecte, rOtring a început divesificarea ofertei de stilouri, creioane, pix-uri și markere.https://youtu.be/PV4hYFNlVS0

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rotring – Set Compas Centro Universal S0214320”

There are no reviews yet.