Set 12+1 markere Promarker

Availability:

2 în stoc


Set 12 + 1 markere cu 2 capete Promarker
Caracteristici: cerneală non-toxica, pe baza de alcool
transparent (posibilitatea de aplicare a culorii peste culoare)
grosimea varfului subtire: 1-2 mm
grosimea varfului lat: 7 mm

173,74 lei

Golește

Set 12+1 markere Promarker

Caracteristici: cerneală non-toxica, pe baza de alcool
transparent (posibilitatea de aplicare a culorii peste culoare)
grosimea varfului subtire: 1-2 mm
grosimea varfului lat: 7 mm

Ideal pentru a incepe descoperirea paletei de culori ProMarker. Acest Set 12+1 markere Promarker cuprinde o selectie a 12 culori, plus markerul incolor – Blender.
Culorile se pot amesteca intre ele sau se pot suprapune, pentru a obtine noi nuante, tonuri, efecte. Markerul incolor Blender ajuta la finisarea si amestecarea culorilor. Markere profesionale pentru design, ilustratie si craft cu cerneala translucida, permanenta, pe baza de alcool si putere de colorare excelenta. Varfuri de calitate superioara, culoarea se aplica uniform, nu lasa dare de cerneala.
Pentru desenul pe hartie, carton, acetat, sticla, plastic, ceramica, lemn si metal. Cu doua capete: un varf subtire,
pentru detalii precise si linii fine, si un varf lat si tesit, pentru schite sumare si acoperirea rapida a suprafetelor.
Capac cu sistem de inchidere de siguranta, previne uscarea cernelii.

Produsul beneficiază de garanție în cazul constatării unor defecte din fabricație sau apărute pe parcursul transportului.

Acest produs poate fi returnat în termen de 14 zile în condițiile precizate în cadrul politicii de retur.

SKU: Nu se aplică Categorie: Etichete: , , ,

Brand

Winsor & Newton

În anul 1832 chimistul William Winsor și artistul Henry Newton au îmbinat știința și creativitatea oferind culori superioare calitativ.Winsor & Newton au punctat strict spre ceea ce era imperios necesar, și anume o sursă de încredere de culori și pensule. Au început de la culori pe bază de apă moderne, ajungând la inovații precum albul de China, prima astfel de culoare opacă durabilă.La sfârșitul anilor 1800, după câștigarea unor premii și diferite întâlniri regale, W & N au început dezvoltarea la nivel mondial.Începutul secolului 20 a reprezentat extinderea fabricilor W & N, reușind astfel să reziste pe piață și în timpul războaielor. Cu toate acestea, la baza întregii afaceri au rămas caracteristicile originale create de William și Henry.Dedicarea celor 2 fondatori pentru calitate și inovație au contribuit la moștenirea W & N de astăzi. Totuși, odată cu descoperirea noilor tehnologii, compania a ținut pasul.Oferta de produse aduce artiștilor noi căi pentru exprimarea creativității în fața oamenilor de pretutindeni.Winsor & Newton urmărește ideile și tehnologiile moderne. Timpul este devotat pentru a creea cele mai rafinate materiale artistice pentru cei mai buni artiști din lume.
Culori

Culori Pastel, Culori Intense

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Set 12+1 markere Promarker”

There are no reviews yet.