,

Snazaroo Culori pictură pe față 18ml


Snazaroo Culori pictură pe față 18ml, într-o gamă variată de culori vibrante și intense chiar și după uscare. Testate dermatologic, hipo-alergenice, fără parfum, delicate chiar și pentru pielea sensibilă a copiilor.

22,61 lei25,35 lei

Golește

Snazaroo Culori pictură pe față 18ml, într-o gamă variată de culori vibrante și intense chiar și după uscare. Testate dermatologic, hipo-alergenice, fără parfum, delicate chiar și pentru pielea sensibilă a copiilor. Solubile în apă, foarte ușor de aplicat dar și de indepărtat de pe piele, cu șervetel demachiant sau apă și săpun. Nu necesită aplicarea unei creme protective pe piele înainte de a picta. Se aplică cu pensula sau burete umezite in apă.

Snazaroo Culori pictură pe față 18ml sunt produse în Marea Britanie, în conformitate cu legislația europeană privind cosmeticele și jucăriile.

Produsul beneficiază de garanție în cazul constatării unor defecte din fabricație sau apărute pe parcursul transportului. Acest produs poate fi returnat în termen de 14 zile în condițiile precizate în cadrul politicii de retur.

SKU: Nu se aplică Categorii: , Etichete: , , , ,

Brand

Snazaroo

Culoare

White, Sparkle White, Bright Red, Bright Pink, Black, Light Grey, Bright Yellow, Ochre Yellow, Dark Blue, Sky Blue, Bright Green, Sparkle Pale Green, Grass Green, Sparkle Green, Turquoise, Dark Orange, Orange, Purple, Electric Purple, Electric Black, Apricot, Peach, Lilac, Bordeaux, Pale Blue, Royal Blue, Pale Green, Electric Green, Lime Green, Dark Green, Beige Pale, Light Beige, Beige Brown, Copper, Dark Brown, Rust Brown, Maroon

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Snazaroo Culori pictură pe față 18ml”

There are no reviews yet.