Termeni și condiții

Magazinul online multimasimex.ro este proprietatea SC Multimasimex SRL, persoană juridică română cu sediul in Bistrița, Str. Octavian Goga, Nr. 2, Apt. 19, înregistrată la Registrul Comertului sub  nr. J06/10/1996, având CUI RO8334928, cu contul deschis la banca ING BANK Bistrița, cod IBAN RO35INGB0000999907588688, vă oferă produse de papetărie, artă și hobby, curățenie, accesorii, produse și servicii IT.

Va cerem să citiți cu atenție aceste termene si condiții, pentru utilizarea site-ului în condiții optime. Astfel, utilizarea site-ului și plasarea de comenzi online implică acceptul dvs. asupra acestor termeni si a condițiilor de utilizare a site-ului expuse în continuare, acestea reprezentând contractul dintre dvs. și SC Multimasimex SRL.

SC Multimasimex SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul site-ului, precum si Politica de Confidențialitate, Termenii si condițiile de utilizare precum și dreptul de a nu posta anumite comentarii pe site, de a suspenda conturi, precum și alte mențiuni fără notificare prealabilă, în sprijinul administrării corecte și menținerii  în stare de funcționare a acestui site. Ca atare vă solicităm să citiți periodic această pagină care descrie termenii si condițiile în baza cărora funcționează site-ul multimasimex.ro.

Prin termenul „Utilizator” al acestui site se înțelege orice persoana fizică sau juridică care va accesa site-ul. Utilizatorii site-ului multimasimex.ro au obligația de a nu furniza informații false și de a nu înstrăina contul sau parola acestuia. De asemenea utilizatorii au dreptul de a modifica, sau șterge contul din motive specifice, iar în cazul în care întâmpină dificultăți în acest sens pot solicita SC Multimasimex SRL la adresa [email protected] acest lucru.

Utilizatorilor le este strict interzisă: încercarea de a interveni, prin orice mijloace, in conținutul site-ului; ștergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informațiilor publicate, ori tentativa de a acționa în acest scop, precum și încercarea de a interveni in funcționarea serverelor de hosting prin orice mijloace, inclusiv atacuri DDoS și Flood.

Conținutul informațiilor disponibile pe site se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor SC Multimasimex SRL.

SC Multimasimex SRL nu va acorda nici o garanție referitoare la:

– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului multimasimex.ro;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului multimasimex.ro;
– inexistența pe site-ul multimasimex.ro a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

Astfel, SC Multimasimex SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului multimasimex.ro.
Toate informațiile prezentate pe site-ul multimasimex.ro, cu privire la produse, prețuri, informații, campanii si promoții de marketing și aspecte tehnice sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului multimasimex.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea SC Multimasimex SRL în lipsa unor acorduri ulterioare.

Utilizatorii pot depune o plângere sau sesizare despre neconformitățile produselor și/sau serviciilor oferite de SC Multimasimex SRL prin intermediul site-ul multimasimex.ro, în termen de maxim 10 zile de la data producerii respectivei situații. Plângerile/sesizările vor fi comunicate cât mai detailat printr-un email, la adresa [email protected], și vor conține datele de identificare a Utilizatorului, detalii despre subiectul sesizării, precum si orice alte date necesare SC Multimasimex SRL pentru identificarea problemei sesizate astfel încât să o soluționeze în termenul cel mai scurt.

Plângerile/sesizările vor fi analizate si vor primi răspuns în termen de maxim 30 de zile de la primirea acestora, în cazul in care conțin toate datele necesare identificării Utilizatorului si a problemei. În situația in care utilizatorul nu a transmis către SC Multimasimex SRL toate datele și detaliile necesare identificării și soluționării deficiențelor sesizate, acesta va fi notificat de către SC Multimasimex SRL cu privire la informațiile lipsă, astfel că termenul de soluționare de 30 de zile curge din momentul primirii tuturor informațiilor necesare, solicitate Utilizatorului.

Pentru a se adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, Utilizatorul poate accesa link-ul: https://www.anpc.gov.ro, vizibil pe prima pagină a site-ului.

Drepturi de autor

Conținutul site-ului multimasimex.ro este proprietatea SC Multimasimex SRL.

SC Multimasimex SRL garanteaza Utilizatorului acces limitat pe site-ul multimasimex.ro, în interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii conferă acestuia dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în scopuri comerciale sau contrare SC Multimasimex SRL.

Copierea, stocarea, modificarea parțiala sau în totalitate a site-ului este strict interzisă si se pedepsește conform legilor in vigoare privind protecția drepturilor de autor.

În cazul in care considerați că am adus atingere în vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele recepționate sunt contrafacute sau încalcă drepturi la marcă, va rugăm sa ne comunicați acest lucru pe email la adresa contact@multimasimex.ro, iar SC Multimasimex SRL va răspunde sesizării dvs. in maxim 7 zile.

Politica de confidențialitate

Pentru conformitate vă rugăm sa consultați pagina ”Politica de confidentialitate” vizibilă pe prima pagină a site-ului multimasimex.ro.

Garanția produselor

SC Multimasimex SRL garanteaza integritatea produselor comandate de pe site până la predarea coletului firmei de curierat.

Produsele cu durata de utilizare îndelungată sunt insotite de certificat de garanție comercială valabilă pentru perioada specificată pentru fiecare produs, acolo unde aceasta se aplică. În general costul si riscul transportului intră in obligația cumpărătorului, în lipsa unei precizări exprese în acest sens. Consumabilele nu beneficiază de garanție decât însoțite de o listare de test care să demonstreze neconformitatea, iar decizia de neconformitate aparține producătorului consumabilului după evaluarea acestuia și va fi comunicată în timpul cel mai scurt de la constatare.

Toate produsele comercializate pe site-ul multimasimex.ro, altele decât consumabilele și produsele de unică folosință, beneficiază de garanția legală de conformitate, care este de 12 luni sau 24 luni după caz, fiind precizată

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat furnizării de produse către clienți persoane juridice și persoane fizice,  cu predarea coletelor pe bază de semnătură de primire din partea clientului, sau reprezentantului acestuia.

Plata produselor comandate pe site-ul multimasimex.ro se poate face astfel: numerar, ramburs către curier la livrare; prin ordin de plata/transfer bancar în avans; plata online cu card bancar VISA, MAESTRO și MASTERCARD.

Plata prin ordin de plata/transfer bancar se face în baza unei facturii proforme, emisă la finalizarea comenzii. Produsele se vor expedia numai după confirmare plății către SC Multimasimex SRL.

Daca optați pentru plata online, procesarea plății se face prin intermediul serviciului ING WebPay de la ING Bank , iar SC Multimasimex SRL nu solicită si nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul pe care il folosiți.

Toate comenzile vor fi livrate în limita stocului disponibil, aceasta fiind confirmat de către SC Multimasimex SRL telefonic sau prin email, la datele de contact primite de la client. Termenul de livrare prin curier (GLS sau Fan Courier) a produselor pentru produsele din stoc este de 5 zile, din momentul recepționării comenzii. În funcție de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi, însă doar cu acordul expres al clientului.

Pentru comenzile ce depasesc 250 Lei, și greutate sub 10 kg transportul este GRATUIT in România.

Livrarea gratuită în Municipiul Bistrița se face prin mijloace proprii la stradă, în fața casei sau a blocului.

Livrarea gratuită în afara Municipiului Bistrița se face prin intermediul curierului GLS.

Livrarea produselor în afara României este posibilă prin curierii GLS sau Posta Romana la solicitare, costurile de expediție cad în sarcina clientului, iar costurile în funcție de greutate gabarit și zona expediției vor fi comunicate clienților înainte de expedierea produselor. Expedierea coletelor în afara României este posibilă doar după efectuarea plății cu cardul sau prin transfer bancar a contravalorii produselor și costurilor de expediție. Pentru o evaluare o costurilor de expediție vă rugăm consultați și site-ul Poșta Română, în secțiunea de calculator de tarife ( https://www.posta-romana.ro/calculator-de-tarife.html ).

De asemenea la solicitare produsele pot fi ridicate direct de la sediul SC Multimasimex SRL din Bistrița, Str. Gării 48 după primirea unei confirmării explicite din partea SC Multimasimex SRL.

Plata prin ordin de plata/transfer bancar se face în baza unei facturii proforme, emisă la finalizarea comenzii. Produsele se vor expedia numai după confirmare plății către SC Multimasimex SRL.

Returnarea produselor

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distantă sau dintr-un contract in afara spațiilor comerciale, fără a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Pentru informatii complete privind returnarea unui produs, va rugam sa consultati sectiunea Politici de retur.